Skoči na vsebino

Storitve

Elektro Montaža

Gradite novo hišo, poslovne prostore ali nameravate obnoviti že obstoječe malce dotrajane objekte? Ne glede na odgovor vam toplo priporočamo, da elektro instalacije na vaših objektih načrtuje in montira priznan, uveljavljen in izkušen strokovnjak.

Avtomatika in Robotika

Če se podjetje želi obdržati in uspešno poslovati v hitro razvijajočih se in hitro rastočih močno konkurenčnih panogah, je ključnega pomena, da poišče strokovnjake za rešitve v avtomatizaciji in robotizaciji procesov.

Transportna Tehnika

Transportna tehnika je ena od najpomembnejših izboljšav proizvodnih podjetij pri prehodu iz okolja s slabimi in nevarnimi delovnimi rezmerami z ozkimi grli med posameznimi proizvodnimi linijami do sodobnega tehnološkega proizvodnega procesa.

Industrijska montaža

Za vas bomo v obojestransko zadovoljstvo opravili vsa dela industrijske montaže, varjenja in montiranja jeklenih konstrukcij, cevovodov, sistemov za ogrevanje in hlajenje ali transportnih in krmilnih sistemov.

Požarna varnost

Za požarno varnost v poslovnih in zasebnih prostorih lahko največ naredi lastnik prostorov sam, zato je odgovoren, da je njegov objekt zgrajen in vzdrževan po vseh veljavnih zakonih in najnovejših smernicah požarne varnosti objektov.

Sanacija stanovanj

Elektro instalacijska dela v gradbeništvu ne veljajo za zelo zahteven poseg, zavedati pa se moramo, da je vsaj tako pomemben, kot ostale faze gradnje ali adaptacije.